20 معجزه از عسل دارچین من جمله درمان سریع ناباروری

20 معجزه از عسل دارچین من جمله درمان سریع ناباروری

- زنان نابارور مقداري پودر دارچين را با 2/1قاشق چاي خوري عسل مخلوط کرده و آن را به طور مرتب در روز روي لثه يا دهان خود قرار دهند. اين کار باعث مي شود که مخلوط حاصل از طريق بزاق وارد

خواص مخلوط دارچين و عسل

عسل و دارچین, دارچین, عسل دارچین, خواص

خواص دارویی عسل و دارچین

آیا می دانستید عسل چربی های اطراف قلب را آب می کند؟ عسل یک واژه عربی است که در فارسی آن را انگبین می گویند و عبارت است از شهد گل ها که زنبور عسل توسط خرطوم کوچک خود آن را مکیده و از راه دهان به کیسه بسیار کوچک خود موسوم به کیسه عسلی وارد می کند.

وقتی میزان شهد جمع آوری شده به حدود 40 میلی گرم رسید، گل ها را رها کرده و به سمت کندو پرواز می کند. جالب اینکه برای تهیه یک کیلو عسل، زنبور باید شهد 20 میلیون گل را جمع و به کندو حمل کند. جالب تر این است که زنبور عسل خاصیت ثابت گلی دارد، یعنی تا وقتی که مشغول جمع آوری شهد یک گل است، روی سایر گل ها نمی نشیند.

خواص و مواد موجود در عسل

عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B1، B2، B6، B3، B5 و C نیز بر اساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.

علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. به همین جهت در حال حاضر زنبورهای عسل یکی از بخش های اساسی و اصلی اقتصاد کشاورزی سالم به حساب می آیند. از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب کشی آن است. عسل یک ضد عفونی کننده طبیعی است. تحقیقات انجام شده در سال های اخیر نشان می دهد که گذاشتن آن بر روی زخم ها مانع عفونت می شود. از آنجایی که عسل حاوی مواد آنتی باکتریایی است می تواند بخوبی باعث بهبود زخم ها شود.

زنبور عسل پیش از رسیدن به کندو در بین راه مقداری از آب شهد را جذب می کند و چون شهد گل ها حاوی 50 تا 80 درصد آب است، با این عمل میزان رطوبت عسل را به حدود 17 تا حداکثر 25 درصد می رساند، یعنی حدودا از هر سه گرم شهدی که زنبور عسل به کندو می آورد، یک گرم عسل به دست می آید. البته عسل مناطق شمالی کشور به علت بالا بودن رطوبت هوا از آب بیشتری برخوردار است و لذا آبکی می باشد، ولی عسل مناطق کوهستانی از آب کمتری برخوردار می باشد.

زنبور عسل نوعی از آنزیم دیاستاز به نام انورتاز را نیز به شهد اضافه می کند که این آنزیم به همراه مواد قندی و نشاسته ای که چهار پنجم وزن عسل را تشکیل می دهند، عامل اصلی متبلور شدن یا شکرک زدن عسل به شمار می روند. لذا این باور که عسل غیر طبیعی شکرک می زند صحیح نیست، بلکه دلیل متبلور شدن و رسوب دادن عسل طبیعی وجود دیاستاز و همچنین کربوهیدرات ها می باشد. دیاستاز، ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب کرده و باعث ته نشین شدن آن می شود. مقدار گلوکز عسل هر چه بیشتر باشد، زودتر متبلور و ته نشین می شود. این خاصیت فقط در عسل های طبیعی و غیر تقلبی دیده می شود، زیرا تنها عسل های طبیعی حاوی دیاستاز هستند. مدت زمان شکرک زدن یا متبلور شدن عسل بسته به نوع گل متفاوت است و حتی در مورد عسل اقاقیا به چهار سال هم می رسد. در کشورهای اروپایی عسل سفت شده و متبلور شده را بیشتر می پسندند.

تشخیص عسل طبیعی و غیر طبیعی از طریق مزه کردن غیر ممکن است. برای مصرف کننده یک راه بیشتر وجود ندارد و آن هم استفاده از ابزارهایی است که بدن در اختیارش گذاشته است. با چشمانش شکل ظاهری عسل را ارزیابی می کند، با بینی اش آن را بو می کند و با زبانش آن را مزه می کند.

اگر مجموعه خصوصیات باب طبعش بود و اگر عسل عطر و طعم گل ها را داشت، آن عسل واقعی است و ارزش آن را دارد که بهایش را در حد معقول بپردازد. لازم به ذکر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوی عسل فقط مربوط به گل هر منطقه می باشد و به نژاد زنبور عسل بستگی ندارد. نوع نژاد فقط در پر کاری و کم کاری تاثیر دارد.

همان طور که قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را کربوهیدرات ها تشکیل می دهند و بقیه آن عبارت است از: پروتئین، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزیم ها، ویتامین ها، گرده گل و آب.

هر 100 گرم عسل 330 کیلو کالری انرژی تولید می کند. لذا عسل، غذایی مقوی و انرژی زاست و به کمک دیاستازهایش چربی های اطراف قلب را آب می کند. به همین دلیل مصرف آن به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می شود.

چگونه عسل در درمان زخم ها مؤثر است؟

زمانی که عسل با رطوبت بدن تماس پیدا می کند. آنزیم گلوکز اکسیداز که توسط زنبورها در عسل ایجاد شده است به آرامی آزاد می شود و پراکسید ئیدروژن ضد عفونی کننده به میزان زیادی آزاد می شود و می تواند در حدی که به خود بافت آسیب نرساند، باکتریها را نابود کند. در ادامه با جذب مایعات و مواد مقوی به منطقه آسیب دیده باعث رشد سلولی و جلوگیری از خشک شدن زخم می شود.

فعالیت استمیک عسل باعث حضور یک لایه از مایع بین بافتها و بانداژ می شود و باعث می شود در هنگام نیاز بدون درد جا به جا شود و سلولهای جدید پاره نشود. به همین جهت در برخی بیمارستانهای دنیا برای درمان زخم بستراز ترکیبات آن استفاده می شود.

ویژگی های منحصر به فرد

به راحتی هضم می شود: مولکول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.
منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است: نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.
سطح کالری آن پایین است: در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% کمتر کالری دارد، هر چند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی کند.
به سرعت در خون پخش می شود: وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغز که اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.
در سلامت و ساخت عوامل خونی مؤثر است: بخش مهمی از انرژی مورد نیاز برای این مورد تأمین می کند، به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود.
دارچین و عسل را با هم بخورید

مخلوط عسل و دارچین درمان کننده بسیاری از بیماری ها در زمان قدیم و حال می باشد. امروزه دانشمندان بر این عقیده هستند که عسل با وجودی که شیرین است، اما اگر در مقدار معین مصرف شود حتی برای بیماران دیابتی هم مضر نمی باشد. مجله معروفی در کانادا به نام Weekly World تعداد 95 نوع بیماری که توسط عسل و دارچین درمان شده اند را نام برده است. در این مقاله با عسل و دارچین، درمان کننده بسیاری از بیماری ها آشنا می شویم.



مخلوط عسل و دارچين درمان کننده بسياري از بيماري ها در زمان قديم و حال مي باشد.

امروزه دانشمندان بر اين عقيده هستند که عسل با وجودي که شيرين است، اما اگر در مقدار معين مصرف شود حتي براي بيماران ديابتي هم مضر نمي باشد.
عسل و سيب

مجله معروفي در کانادا به نام Weekly World تعداد 95 نوع بيماري که توسط عسل و دارچين درمان شده اند را نام برده است.

در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياري از بيماري ها آشنا مي شويم.

ورم مفاصل

- يک قسمت عسل را در 2 قسمت آب گرم حل کرده و به آن 1 قاشق چاي خوري پودر دارچين بيافزاييد. خمير حاصله را روي محل درد به آرامي بماليد. درد بعد از 15 دقيقه از بين خواهد رفت.

- همچنين بيماران دچار ورم مفاصل مي توانند، 1 فنجان آب داغ را با 2 قاشق عسل و 1 قاشق چاي خوري پودر دارچين مخلوط کرده و بنوشند. اين عمل را هر روز بايد انجام دهند تا بيماري شان معالجه شود.

- مطالعات انجام شده روي اين بيماران نشان داده است که، اگر اين بيماران قبل از صبحانه مخلوط 1 قاشق غذاخوري عسل با 4/1 قاشق چاي خوري پودر دارچين را ميل کنند، درد آنها بعد از 1 ماه از بين خواهد رفت. بيماران مورد مطالعه نمي توانستد راه بروند اما بعد از استفاده از اين روش، توانستند به راحتي شروع به راه رفتن بدون درد کنند. 

جلوگيري از ريزش مو

- قبل از حمام کردن، 1 قاشق غذاخوري عسل به همراه با 1 قاشق چاي خوري پودر دارچين مخلوط کرده و روي سر خود بماليد و 5-15 دقيقه صبر کنيد و سپس موهاي خود را بشوئيد.

عفونت مثانه

- 2 قاشق غذاخوري عسل به همراه با 1 قاشق چاي خوري پودر دارچين را در 1 ليوان آب گرم حل کرده و آن را بنوشيد. اين روش باعث مي شود که ميکروب هاي مثانه را از بين برود.

درد دندان

- 5 قاشق چايخوري عسل به همراه با 1 قاشق چاي خوري پودر دارچين مخلوط کرده و خمير حاصله را روي دندان خراب بماليد. اين عمل را 3 بار در روز انجام دهيد تا دندان خراب و دردناک درمان شود.

کلسترول

- 2 قاشق غذاخوري عسل به همراه با 3 قاشق چاي خوري پودر دارچين را در مقداري برابر 2 ليوان چاي حل کرده و آن را بنوشيد. بدين وسيله بعد از 2 ساعت کلسترول خون به اندازه 10درصد پايين مي آيد.

- تحقيقات اخير نشان داده است که مصرف عسل خالص در درمان بيماران مبتلا به کلسترول بسيار مفيد است.

سرماخوردگي

- به مدت 3 روز از مخلوط 1 قاشق غذاخوري عسل گرم با 4/1 قاشق چايخوري پودر دارچين استفاده کنيد. اين روش براي درمان سرفه مزمن، سرماخوردگي و سينوزيت به کار مي رود.

ناباروري

- مردان 2 قاشق غذاخوري عسل را قبل از خواب ميل کنند تا اين مشکل برطرف شود.

- زنان مي توانند از پودر دارچين براي باردار شدن استفاده کنند.

- زنان نابارور مقداري پودر دارچين را با 2/1قاشق چاي خوري عسل مخلوط کرده و آن را به طور مرتب در روز روي لثه يا دهان خود قرار دهند. اين کار باعث مي شود که مخلوط حاصل از طريق بزاق وارد بدن شود.

- در مريلند (شهري در آمريکا) براي مدت 14 سال هيچ نوزادي متولد نمي شد. تا اينکه زنان و مردان شروع به خوردن عسل و دارچين کردند و بعد از مدت کوتاهي زنان باردار شدند.

معده درد

- مخلوط عسل و پودر دارچين ، درمان کننده درد معده، زخم معده و نفخ مي باشد.

بيماري قلبي

- خمير عسل و پودر دارچين را تهيه کنيد و آن را بر روي نان به جاي مربا قرار دهيد. اين روش را به طور مرتب به عنوان صبحانه ميل کنيد.

- اين روش باعث پايين آوردن کلسترول، کاهش ضربان قلب، به راحتي نفس کشيدن، بهتر شدن جريان خون و جلوگيري از بيماري قلبي مي شود.

بهبود سيستم ايمني

- استفاده روزانه از عسل و دارچين باعث حفاظت بدن از باکتري و ويروس مي شود.

- عسل، محتوي مقدار زيادي ويتامين و آهن مي باشد و بدن را مقاوم مي کند.

- استفاده روزانه از عسل، باعث عملکرد بهتر گلبول هاي سفيد خون مي شود و درنتيجه بهتر با ويروس ها و باکتري هاي وارد شده به بدن مي جنگد.

سوء هاضمه

- قبل از هر وعده غذا، پودر دارچين را روي 2 قاشق غذاخوري عسل بريزيد. اين کار باعث مي شود که اسيد معده ترشح شود و غذاي وارده به معده را هضم کند و از سوء هاضمه جلوگيري کند.

آنفلوآنزا

- عسل محتوي مواد مفيد طبيعي است و به اين ترتيب از آنفلوآنزا و سرماخوردگي جلوگيري مي کند.

افزايش طول عمر

- نوشيدن چاي با عسل و پودر دارچين از بين برنده پيري زودرس مي شود.

- 4 قاشق غذاخوري عسل و 1 قاشق پودر دارچين را در 3 فنجان آب حل کرده و بجوشانيد و مانند چاي ميل کنيد. 4-3 بار در روز به مقدار 4/1 فنجان بنوشيد تا پوستي لطيف و نرم داشته باشيد.

تاول

- 3 قاشق غذاخوري عسل با 1 قاشق غذاخوري پودر دارچين مخلوط کرده و قبل از خواب، روي تاول بگذاريد و صبح مخلوط ماليده شده بر روي تاول را با آب گرم بشوييد. اگر اين کار را به مدت 2 هفته هر روز انجام دهيد، تاول را از ريشه از بين خواهيد برد.

عفونت پوستي

- تمام عفونت هاي پوستي و اگزما با استفاده از عسل و پودر دارچين درمان مي شوند.

کاهش وزن

- 1 فنجان آب،عسل و پودر دارچين را هر روز و قبل از صبحانه با معده خالي بنوشيد.

- اگر مخلوط گفته شده را هر روز بنوشيد، از تجمع چربي در بدن جلوگيري کرده و باعث کاهش وزن مي گردد.

سرطان

- عسل و دارچين، درمان کننده سرطان هاي معده و استخوان شناخته شده است.

- براي 1 ماه و 3 بار در روز، 1 قاشق غذاخوري عسل با 1 قاشق چاي خوري پودر دارچين را براي جلوگيري از سرطان مصرف کنيد.

گرسنگي

- مطالعات اخير نشان دهنده اين است که شکر عسل نه تنها مضر نيست، بلکه بسيار مفيد مي باشد.

- مقدار مساوي از عسل و دارچين جلوي گرسنگي را مي گيرد.

- 2/1 قاشق غذاخوري عسل در 1 ليوان آب و مقدار کمي پودر دارچين، باعث مي شود که سرزنده تر و داراي انرژي بيشتر باشيد.

تنفس بد

- صبح ها 1 قاشق چاي خوري عسل و دارچين را با آب گرم مخلوط کرده و بنوشيد. اين روش باعث راحت نفس کشيدن مي شود.

کم شنوايي

- مصرف مقدار مساوي، عسل و دارچين باعث بهبود شنوايي مي شود.

اين مطالب خواص بسيار کمي از دو ماده غذايي طبيعي، عسل و دارچين بود. با توجه به اينکه اين دو غذاي طبيعي در سرتاسر دنيا يافت مي شود، پس بهتر است از آنها استفاده کنيم تا سلامتي خود را تضمين نماييم/

منبع:asal24.com

نظرات بییندگان :